Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen


Jag har förstått att några människor
har läst dikter av mig här på Poeter.se.

Och använt detta emot mig,
och skadat mig.

När de inte har en aning,
om varför jag skrivit vissa dikter.

Jag blir så ledsen att fega människor
då skapar förutfattade meningar om mig.

Och så naivt blandar in mitt konstnärskap
i helt andra sammanhang.

Jag undrar vad dessa människor har sett i livet?
När de rakryggade inte vågar se mig rakt in i ögonen.

Jag behöver inte dessa falska människor i mitt liv.

Jag sanerar bara bort dem.

Och skriver än mer ärligt.







Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-12-08 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP