Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


SoBert

 

Utan alkohol 

I år ska jag fira jul

Klimatpåverkad 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-08 10:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra!
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP