Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka, vad är framgång?

min uppfattning om framgång
är väldigt långt ifrån din
du undrar vad jag har uppnått

listan är kanske inte så lång
du kommer aldrig att fatta – aldrig nånsin
men låt mig bygga mina luftslott

och jag får skörda det jag sått
vad är det som är viktigt?
vad är lycka, vad är framgång?

jag klarar mig med smått
för vad behöver man på riktigt?
så låt mig sjunga min sång

låt mig leva mitt liv
du får leva ditt
jag fyller inte min tillvaro med allt den rymmer

jag har mina egna motiv
och mitt liv är rätt problemfritt –
ju mindre man har, desto mindre bekymmer




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-08 10:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det sägs att man inte skall äga mer än att man kan ha det på sin rygg och klättra upp i ett träd
2018-12-08

  Språk, hjärna!
Fint skaldat!
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP