Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maskar

alla trötta själar på väg
krälar längs stadens vener
de är målmedvetna maskar




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-08 11:53



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Kul med dubbla eller tom trippla betydelser!
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader