Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland allt väsentligt

 

 

förändringens

vita luftrum är här

 

ett draperi

av oräkneliga

på väg från

moln till mark

 

jag tar mig ut

och låter mig

innefattas i

de rena tysta

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg