Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Famlande Ro

löven rör sig sakta, tidlöst famlande funna

Längs ljuva toner fingrar spelar sig krumma

Skorstens rök rör sig stillsamt

i vindens riktning, en nu ny höst

Solen meker själen med tröst

Det är en krusning i vår sjö

Vår vindflöjel visar små kortvågor

Må vi aldrig mer visa farhågor

Kvistarna i det varma uppbrottet

Din mast, din front, din lanterna

Du är allt, lite till, en stjärna

I rörelse de vibrerar

utpräglat går vi mot vinden

Ljummen bris hälsar på kinden

I större rörelse, det skumkammar

Överallt är du

Ingenstans är jag men här

Lycklig är den värme tiden håller kär

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP