Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virtuella tankar

Du störde mina gamla
förstenade rutiner
när vi kysste varandra
bland lönnens fallna löv.

Våra liv blev aldrig
som förut efter den dagen

min säng
smulades ner
med dina
mackor

din livsglädje blev min.

© Bosse 7 december 2018.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-08 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten