Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade - My beloved (english version)

The dusk oiled my body
with a scent of perfume
Barefoot
I walked across the flat rocks
to meet my beloved
The sea




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP