Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frankrike, Revolution, inga berättelser! i direkt...

 

 

Frankrike, Revolution, inga berättelser! i direkt

Liberté, Egalité, Fraternité: gatan åtgärder för att ta bort diktatur,
Fransmännen vill inte gifta sig med mormor:

Franska folket är först med att inse att världens rikedom är i händer på vissa familjer, som arbetar med alla regeringar och politiska partier, vilket innebär regeringar, resten är bara slavar att arbeta tills de dör av sjukdom, pensionsåldern 65-70 , och den största vinsten ... den här framtiden blir intensivare ... på grund av bristen på gränser, bristen på nationell identitet, de multinationella intressena och de som leder dem ut ur skuggorna utan att gå ut i ljuset.

 Italien började också....

 Rumänien har brist på rumänsk folk och Rumänien bristen på allvar gör Rumänien "roligt rom med problem"

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2018-12-08 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP