Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VätteTV sänder en färg per dygn. Bilden får ni föreställa er själva. Byggd av tolv ord för varje gammal nyans....


omåttligt vardagligt Blått [Lucka 8]

 

 

 

ytterligare tolvtimmars arbetspass

 

pissvått omkringkånkandes

 

blåvit-gråblåa resekataloger

 

zick-zack-checkar backigaste brevlådeluckor

 

icke-hinner författas

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 16:15



Bookmark and Share


  Nanna X
Jobba inte ihjäl dig! Själen ska också ha sitt...
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP