Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Det enda levande som finns kvar i tillvaron är gnistan
av stearinljuset
lågan är liten men lyser starkt i mörkret
allt annat blir grå och oformligt
känslornas ridå döljer ledsamma händelser
i en blöt hög av tårar
Jag vill inte vara med längre
i dalarnas dysterhet
Jag vill till solen igen




Fri vers av Minona
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona