Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Vidden av god vilja


Tolvtonsdjup hälsning.

Pysslet bland blytung grånad.

Ljus inom räckhåll.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-08 16:20



Bookmark and Share


  Ninnesdotter
Målat med vacker pensel!
Tack!
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP