Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag har grannar här omkring mig.


-De är för söta!

"Nyfiken i en strut, kan titta ut."

-Vad det mullrar där nere.

-Är alla i min kropp?

"-Ja, vi är alla från samma, snopp."

-Men Gud, B, vad har du gjort!?

-Vadå, jag har studerat porrsajter, är det nåt fel med det då?



-Du Är Underbar!

-Måste alla män vara där nere.

-Ja, vår bakdel..är..slutet för er..

-Nä. nu får ni hitta på något annat!

"Det är bättre ni inte ser världen, där utanför"

-Det kan bli för mycket, för stort att mäkta med.

-Så B, vad har du gjort.

"-Nothing!"

("-bara r-k. henne, mot hennes vilja.")

-Så grannar är det detta ni vill lyssna på?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP