Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fina vän...




rosor och liljor

änglakör av guds nåde

ett sista farväl




Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 17:05



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Åh, man anar... Ett sorligt avsked och
den sista vilan vi alla kommer att få.
2019-01-19

  morgonstjärna VIP
sann vänskap och kärlek
går hand i hand

väldigt fin


2019-01-02

  Lars Hedlin
Finstämd i beröring...kram
2018-12-11

  Blomma-Stjärna VIP
vackert sista farväl
- kram!
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Ett stämningsfullt och berörande avsked!
2018-12-09

  morgonstjärna VIP
är du sjuk ? kram
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP