Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödslig...bagatell

 

 

Det är något med

fullmånen ikväll sällan

han känt sig så säll

vargen rör sig i skogen

som en skugga om natten

 

ylar förgäves




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-08 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP