Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Decemberhaiku


Decembermagasin [haiku]

Faktum för hemlös
försöka överleva
Tidningen hjälper




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-08 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grym sanning! Det är ovärdigt ett land att ha hemlösa och inte ge dem hjälp!
2018-12-11

    Dan Myrbeck
Hemsk sanning
bra haikuad.

Lycka till i tävlingen!
2018-12-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Papperstidningar är användbara för att hålla kylan ute - Tyvärr försvinner dom med den äldre generationen och uteliggarna får frysa ihjäl för INGEN bryr sig om förlorarna :(
2018-12-09

  Kungskobran VIP
Fy tusan för att vara hemlös och dessutom missbrukare
2018-12-08

  Birk Andersson
påslakan
värmer inte
på bänken
2018-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra! Kan tolkas på många sätt.
2018-12-08

    ej medlem längre
Riktigt, riktigt bra skrivet om ett aktuellt och angeläget ämne.
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP