Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min rosa enhörning

En rosa enhörning bor vid mitt bord
Bredvid min säng
I mina drömmar

Den vaktar mig om natten
Precis lagom nära

Om du flyger
Flyger jag med dej

Lämna mig inte här


Om hornet går av
Tar jag fram min tejp

Lagar dina glittrande sår

För du är min vän.




Fri vers av regnflicka
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka