Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man utan ögon

Det sitter en man i bilen
Utan ögon

I skimret av dansande docka

Så många cyklar och människor
Det är svårt att vara rättvis

Ankorna äter ur våra händer
Jag vet inte hur men
Det tog lång tid att bli
Idag

Igår somnade jag i en målning


Nu är jag snöängeln
Och du är den som klippte ut mina vingar

Ett skevt bokmärke

Ett utkast ur fantasin

Ett tag skrev jag ner alla mina drömmar
Och gav dom till folk i julklapp



Vi får inte glömma släcka ljusen sen




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-08 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och gåtfullt!
2018-12-11

  Domenico VIP
”Ett skevt bokmärke...
Ett utkast ur fantasin...”

Ser så många vackra metaforer här...
En riktigt bra text!

2018-12-10

  SatansSon VIP
släck.
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka