Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninflicka

Är kaninflickan nedslagen??
Nejdå, hon bara hämtar kraft

Snön täcker våra händer
Vi leker mardröm
Enda vägen ut är att tända lampan

Strör glitter i såren

Är du ett spöke nu?

Spökhamster
Hamsterspöke

Hennes öron vickar konstant
Min klocka har stannat
När månen attackerar draken
Blir allting lila

Vilken regnbåge skulle du säga är finast?

?Den med färg eller den svartvita?

Inatt ska jag försöka somna
Utan att bli tagen av spöken




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 18:07



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
väldigt bra, regnflicka
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka