Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag hade råd skulle jag bo i ett eget hus med relaxavdelning och en bassäng med ljummet vatten i.


-Gud, det hade varit bra!

Det kom ut en kvinna från grannen;
"-Hit kommer jag inte mera, sa den"

-den?

-Ja, jag hörde det bara..den rösten.

"Så alla män som haft det lilla roliga med skökan"

Det är dags för piskan. Fria eller fälla. Åklagaren:

"-Hm, skökan "lånade" en annan kvinnas identitet
för att "sätta" dit våra poliser, ja, men då faller det.

(Så reste sig den unga, polisen upp från stolen)
-Hon har fel kors på sig!

(Alla vände sig mot skökan)
-Ja, det har hon.

-Det är inte vårat kors, jag trodde det var film.

-Film och verklighet, går ofta hand i hand.
"-Frågan är bara; för vem är det overkligt."

(En stark röst hördes från golvet där de satt..)
"-För mig som upplever, som skriver om det"

(Åklagaren vände sig mot kvinnans starka röst:)
"-Så du är själv, hjälper ingen dig?

(Brottsoffrets röst hördes igen)
-Nej, de bara är nyfikna på mitt.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP