Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan själv! Men har ingenting emot lite hjälp från en kär vän ... - Inte bara då i december 2012 när dessa ord kom till och publicerades här tidigare utan även idag och när som helst i tiden ...


Nöden har ingen lag ...

... Inte idag
men kanske imorgon
eller någon annan dag ...

... fixar jag nog till
den så som jag själv vill ...

Ty jag vet av erfarenhet
att om inte jag själv
ser till att stipulera
vad som bör gälla
när nöden ställer krav ...

... lär nöden över mitt liv
få ett alldeles för stort övertag 
överlag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-12-08 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP