Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa dagar

Upp och ner
Vände du mig
Litegrann

Jag stod ändå stadigt
Vet hur sånt här går till
Ibland

Ganska likgiltig
Ett litet hopp tänt
Igen

Hade glömt att jag kunde bubbla
En stund sken jag ljust för dig
Min vän

Visste hur det skulle sluta
Gråa dagar väntar alltid
Mig




Fri vers (Fri form) av Linadrake
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-08 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake