Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Där Rörelsen

Ett svagt ljud, någonstans ovanför mig.
Den där rörelsen igen.
Den lätta skälvningen, inuti mitt medvetande.
Larven, som vaknar till liv.
Dom har börjat verka nu. En mental felmanöver.
Dom förskjutna perspektiven, dom felaktiga vinklarna.
Och någonstans i hjärtat av detta spekulativa ingenmansland finns ett rum,
där jag stämt möte med mig själv.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 309 gånger
Publicerad 2018-12-08 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand