Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågtid

vagn tre
mellan helvetet och den öppna blusen
mellan gräddtårtan och den tomma pärmen

jag sitter i vagn fyra
och glömmer orden
som sakta spelades mot mitt mål

jag sover i vagn fem
drömmer om att pärmen är full
då jag vaknar

i vagn två, trycker jag på knappar
jag mot morgongrått
och förlorar, som alltid

vagn ett
mellan ljuset och den stängda blusen

du kom för sent




Fri vers av Virvelvinda
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-08 22:10



Bookmark and Share


    Steff...
Jag väntar dig på perrongen så kan du vandra tiden genom så
2020-12-13

    Steff...
Fint
2020-12-13

  Joakim P Udd
Första jag läser av dig, fångad i näven som på lyran, men bara efter en öl. Nåja. Innan jag läser vidare ba undrar jag, den här är la din bästa lr? För den är så jävla bra, du vet. S8m tony hawk till ps1, inget slöseri med tid, inga löjligheter eller utfyllnad. Just game, just good game.
2019-03-10

  Lars Hedlin
Oerhört bra!
2018-12-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt Bra !
2018-12-09

  KattenKin VIP
Vagnarna rullar in på station, gud vad bra att jag inte missade det här tåget! Lovely resa. Tack! :)
2018-12-09

  cilax VIP
Oh shit! vad bra
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda