Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bollen är i rullning och den går inte att stoppa

Heja yttrandefrihetens modiga människor
som vågade ut och demonstrera mot avtalet
FN:s migrationsavtal som politikerna bestämt
att skriva på över folks huvuden utan att ha frågat
de nämnde aldrig om detta i valrörelsen!
de är mycket bra på att gömma saker och ting
vet man vad detta handlar om så förstår man
varför många kallar det för ett självmordsavtal
politikerna banar väg för ännu större problem
ännu större utgifter för skattebetalarna och ännu mer
skada på hela samhällets redan nedgående spiral
det kommer att bli värre, inget snack om saken!
tack igen alla demonstranter och detta är bara början
makthavarna kommer inte att kunna tysta
alla stegrande hästar som bara ökar i antal
bollen är rullning och den går inte att stoppa!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som vanligt är dina ord unikt oängsliga och vederhäftiga i en annars så beklämmande tyst åsiktskorridor..
2019-02-05

  Thylacine
EXAAKT!!!
Bollen är i rullning nu och kommer inte låta sig stoppas av några hinder!
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP