Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöänglar



Himlen öppnade sitt fönster
skakade sin kudde över jorden
ned dalade vita stjärnor
men de första flingorna var för få

inga snöänglar föddes
solvinden lekte ensam
bland träden

*


jag önskar alla läsare en riktigt härlig andra advent
tusen tack för alla applåder
och läsningar


ett särskilt tack till dig älskade ängel kram <3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-09 06:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2020-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig bild...så önskar jag att det ska bli...vacker dikt...
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP