Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar


är inte tecken på svaghet
utan på styrka att visa känslor
av överväldigande sorg
och en outsäglig kärlek
De är mer uttrycksfulla
än de mest välartikulerade orden
Tårar är sprungna ur hjärtat
som blomblad som vissnat
förvandlas de till vingar
flyger mellan öga och hjärta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-09 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP