Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Three cheers for desperation God bless the godforsaken


Blind

Blint följande, en evig slöja över trötta ögon
sliten ur marken, kvar blev en ihålig staty

Det värker, varenda led, varenda ven
en outtröttlig känsla, omöjlig att undkomma
Sårbar endast inför det jag faktiskt söker

Inga ord, det verkar inte räcka till, likt is över sjön
Vintern håller snart hela året
Kylan biter likt vargar i tomheten

tyst vandrar jag, blint följande




Fri vers av Imperial
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-08 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial