Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN ÄNGEL

MIN ÄNGEL

Jag vet att jag har en ängel
Hon sändes ner från himmelen
Att beskydda mig varje dag
Och ge mig mycket kärlek

Hon hjälper mig i min ensamhet
Sitter vid mig när jag gråter
Hon uppmuntrar mig när jag
är nere
Hon vill att jag ska försöka

Jag hoppas att få möta henne en dag
Att tacka henne för att hon är där
Och ge mig den styrkan
Hon kommer ihåg mig i sina böner

Bo Grapenskog









Fri vers av Knoparemoj
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-12-08 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj