Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplag av mig själv 2005vunder ett konto jag inte kommer åt. Om att inte bry sig.


Profeten

Han fullständigt hoppade runt och sjöng ut sitt budskap om att slutet var nära, han hade fått en vision och förmedlade den nu till de inte fullt så glada flanörerna och kafégästerna på stadens uteserveringar.

Med kaffet i vrångstrupen utstötte de okvädesord mot den euforiske och oerhört hårige profeten som glatt proklamerade för både villiga och ovilliga att de snart skulle döden dö.

Någon tog upp jakten på profeten, andra sällade sig till hans glada budskap om död och förintelse. Åter andra skrek ut sin ilska och sin förtvivlan, inte över hotet om död och undergång utan över att få eftermiddagsfikat förstört av en illaluktande galning.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite