Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mitt hörn

Gå är du snäll
Vänta inte här
Bara gå min vän
Jag har målat in mig i ett hörn

Mitt blod flyter stilla nu
Jag känner ju det
Mitt sinne samlar damm nu
Men jag vill inte det

Leta inte efter mig när du gått
Jag sitter kvar här
Sakna mig inte när du gått
Mina lungor får ju luft här

När du såg på mig
Rubbades min värld
Jag har tänkt på det mycket
Hur mycket du egentligen är värd

Men jag orkar inte mer
Jag stannar här
Jag stannar här
I mitt hörn och väntar




Fri vers av Sven Berglund
Läst 138 gånger
Publicerad 2018-12-09 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Berglund