Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...växthuseffekt...


Är du


-manipulerad

-kultiverad

-livnärd


Av

-andras sätt

-att se

-dig


Se

-lögnen

-ge upp


I sanning-du!

















Tack!

AiA Maria den fria





















Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-16 12:32



Bookmark and Share


  Petter Wingren
När din välvikta
pappersvinge
av lätta vindar
söker min hand
läser jag stärkt
av äktheten
i dina tecknade
rader

2019-03-19

  Hopplös själ
Livet är en balansgång

Att stå på sig eller vara flexibel.
En viktig tanke är det!
2019-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Säkert är det många som inte vågar stå för sig själva. Mycket tänkvärd dikt!
2019-03-17

  Kungskobran VIP
När politiken kommer in
kan man inte lita på någonting
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria