Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av poeten 'slagord' som skrivit texter som sedan blivit lästa.


Kanske kan ske






Möjligen rår en för det en själv är,
möjligt är säkert att benen en så bär,
böjlig känns rygg under livets tunga rodd,
barfota får foten bära kroppen torrskodd,
skorna runt halsen till eget kärt besvär.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP