Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

 

en klapp på kind du får 

kanske fäller jag en tår

farväl vi måste ta

och det ida' 

 

visst vi roligt haft

det tagit mycket kraft

vi skiljs som vänner

vi varandra känner 

 

vänner vi förblir

vi alltid blir

men som par vi ej passa' 

vi gräla' en massa

 

så farväl min vän

kanske ses vi igen

så tills dess adjö

din vackra mö

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-09 10:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fina ord till vän.
2018-12-09

  Bodingen VIP
Uppbrott - benbrott, kan göra lika ont
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP