Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att beskriva. Något bearbetad. Åter publicerad.


Ett utslag av rörelse - kär (ord-)lek





Du söt är likt choklad,
underbar som åsynen av en ros,
i dina armar skulle jag,
vila just ett slag.

Tänk den som ändå,
fick ha dig som vän,
som min älskade du är,
vacker och så finstämt kär.

Lik en havets våg i skymningen,
vid solens slocknande,
i brisen en rörelse av ditt hår,
som havets sista våg i år.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-09 10:18



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Vacker
2018-12-12

  Fulbergarn
Finstämd och ålderdomlig i mitt tycke!
2018-12-10

  ULJO
Kärlek är som ljuvaste choklad
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP