Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Regnig december

regnig december
ingen julstämning ännu
får vi en vit jul?




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-09 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP