Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas du mår bra älskade klokuggla kram <3


skulle vilja


slå kullerbyttor i snön
och göra vita änglar
för att sen springa som mitt hjärta
springer till dig
genom dubbla rutor och lås
Så långt ifrån varandra man fört oss
att jag inte ska veta när ditt rum står tomt
men tills ljuset släcks
ska jag stå i gemensamma salen
tills ditt sista andetag
går över gården
för att slutligen låsa
min tomma bröstkorg


you have hack my program and install love
that spread like a virus
I never forgive you
I Always hear your voice

but I´m happy




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-09 16:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kram
2022-09-26

  morgonstjärna VIP
absolut sorg öppnar kanalen tvärt
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP