Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missat samtal

 

Du undrar vad jag ville
Det vet jag inte
varken då eller nu
Undrar varför du aldrig undrar
varför du aldrig ringer
frågar hur jag mår, hur det går
”Inget särskilt”, säger jag
ljuger såklart

Längtar precis efter det särskilda
i att nå fram
utan att ta i
eller springa runt
och jaga ihop orden som en renhjord
Så där naturligt
vara två pratbubblor
som hör den andres tystnad
Som lägger in en clown i en bisats
som smekande sårsalva från andarnas apotek 
Men som aldrig glömmer 
att plocka upp trådar jag inte trodde fanns
Lite lurig
med hjärtfrekvens i luren
Allt sånt i din röst

Men blir besviken
den är så kort
rymmer inte mig
Och det vi talar om
saknar rymd
precis som förut
Minns plötsligt
varför det tog slut




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-09 19:18



Bookmark and Share


    anonymiteten
wow, bara wow! Så klockrent
2019-02-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt, när kontaktlöshet talar! Men å andra sidan, då vet man att man inte ska slösa tid på ingenting. Bra skriftat!
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Ibland, när det finns en längtan kvar, är det bra att bli påmind om varför det tog slut, blir lättare att gå vidare då!
2018-12-10

  gunnnar nylund VIP
Det finns en viss igenkänning i detta
förfarande. Ofta är den ena sidan den
uppsökande kontakten medan den andra förväntar sig att bli typ upp-
ringd. Ett system som skapas av till-
fälligheter, tenderar dessvärre ibland att bli permanent.

Ja visst låter det lite konstigt men så
kan utfallet i mellan åt bli. Den där
slappa motparten borde upplysas
om sitt bristande intresse, annars
upphör kontakten.
2018-12-10

  Kungskobran VIP
Fint formulerat,men best vore att bara glömma
2018-12-09

    ej medlem längre
Du skriver förtrollande finstämt och fyndigt, även när tyngre ämnen avhandlas. Gillas verkligen.
2018-12-09

  Blomma-Stjärna VIP
ja, eller hur - ibland är det bra att se att man inte blir sedd -
finurlig och klok text
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP