Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag


Söndagskväll

Vaknade tidigt idag
Åkte till Sysav Återvinning
Handlade fikabröd i Malmö
Spelade lite Pokémon

Kaffe ett par gånger
Potatisburgare till lunch

Strök kläder och dammsög
Hushållssysslor är meditativa
Igår städade jag toaletterna

Jag är dömd till evigt vardagsliv 

Fint

Jag är grå som dy

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-09 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP