Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som på besök i ett annat land. Som att ha trettionio graders feber och sväva som på moln plötsligt. Lotta pratar som hon har förstånd till. Hur gör du?


Kanske har du varit kär, kanske har du varit där?




Förälskelsens natur förefaller att vara just sådan.
Att när tvenne figurer syns uppslukade av varandra.
Thomas visserligen ses av Lotta.
Men på sitt eget sätt hon ser.
Med egna sinnen hon upplever.
Ser vad ingen annan ser.
Inte ens Thomas verkar som kunna förstå eller begripa den väl närmast som förtrollande syn han måste utgöra för henne.
Och han i sin tur som uppslukad av henne.
Som plötsligt blind för allt annat och hungrande blott hennes närvaro.
Törstande just hennes kyssar, just hennes händer och blickars smekande, lekande,




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-09 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP