Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning besök mig!

Jag litar inte på mig själv. Jag går inte på mig själv. Hur folk ljuger utan att vara medvetna om det. Vi modifierar och förvränger sanningen. 

Jag litar inte på någon. Sanningen ska göra er fria, står det i Bibeln. Ju mer och längre vi ljuger desto mer skrämmer oss sanningen. Förvirringen som tilltar, rädslan och ångesten.
Tigandet bygger murar mellan människor.
Och dom ständigt pladdrande som inte har någonting viktigt att säga, och som skyr tystnaden. Sanning besök mig, tala till mig, så ska jag återge utan att ta bort eller lägga till!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-09 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP