Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar


Himmel och helvete

Himmel och helvete är idéer som extraherats fram ur jordelivets ljusa respektive mörka sidor. Jordelivet är ingen blanding av de båda utan erfarenheter av att leva på denna planet har fött idéer om dessa tillstånd.

 

Det postmoratala livet kommer att vara på ett sätt vi inte kan förutsäga. 

 

Religionerna är svar på människans bön att slippa lida.




Prosa av Algotezza VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-09 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP