Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osig - Haiku

 

 

stearinljus släckt

rök som ringlar sig uppåt 

brandvarnare på




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-09 19:01



Bookmark and Share


  Per Drysén
Doftar gott
2018-12-10

  Fulbergarn
Bra påminnelse att kolla brandvarnarna
2018-12-10

  Bodingen VIP
Falsklarmet högt ljuder
brandchef sig in bjuder
till sånt oväntat besök
med kaffe men utan rök

2018-12-09

  lodjuret/seglare VIP
Tvenne tussilago den få'r
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP