Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla skyller på kriget

 

 

men barnen i Yemen har svultit längre än så

flickor värderas mindre än pojkar

de får äta sist och får minst mat

därav svält som leder till kraftig avmagring

kriget förkortar deras lidande

men ursäktar inte krigande för krigets skull 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-09 19:23



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
så är det i alla krig, där mest som lider är barnen och mest av allt flickor!
2018-12-10

  Fulbergarn
Tyvärr så är det så i alla krig, men kanske är det värre just i Yemen då flickorna där bara är till för en sak!
2018-12-10

  Bodingen VIP
Totalt omdömes- och samvetslöst, huga
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP