Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studsar

Runt jag studsar
fram och tillbaka.

Någon annans kraft får mig att flyga runt.
Flera händer tar på min kropp
men det är okej.

För jag studsar bara bort.
Ibland hårt, ibland, snabbt.

Jag studsar och krasar.
Jag studsar du fasar

Det blir dyrt för dig
för jag bryr mig ej


jag studsar runt

Som den

rosa

studsboll

jag är.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-09 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite