Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej bugga, skugga...

Han sa, han lägger an på bugg
på dans, sa tös, då log han i njugg...
Yrkeshemlighet
bara jag och vägg vet
vad avlyssnad har för något tugg...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-09 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt