Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden stillheten och jag

Natten har återvänt och jag sitter
och låter pennan skriva några ord
tystnaden som jag alltid längtar efter
gör mig sällskap och nu trivs jag
stillheten finns också med och den
är också min trogna mjuka vän
tankarna glider lätt omkring
som moln på en klarblå himmel
stunden i denna vackra timma
förgyller inspirerar min själ






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-19 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP