Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE NATURE OF WISDOM

Likt vissa bakterier skyddar emot andra,
ser naturen till att en del saker aldrig in-
träffar,liksom en gris aldrig förökar sig
med en åsna,för det finns sådant som
aldrig kommer att förekomma,förutsatt
att naturen är frisk.

Naturen är på så vis,
så vist inrättad,
att det på förhand går förutse händel-
sernas förlopp,
där allt förutbestämts av cycklernas
kretslopp.
Man kan lugnt säga att det är "lugnt"



*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2018-12-10 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP