Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till de som styr och ställer, läs sanningens ord

Ser ni inte vad som händer i vårt land?
klart ni gör, annars skulle ni vara helt blinda
hör ni inte alla rop på hjälp från människorna
klart ni gör, men ni skiter i deras förtvivlan!
ni skiter i då de utsätts för olika slags attacker
ni skiter i det svenska folket och deras folkhem
ni vill ju hela tiden ta bort förändra det som var
allt som är svenskt har i era ögon blivit fult!
ni rent ut sagt spottar på gamla sjuka hemlösa
ni bryr er inte om att skolan är fylld av problem
att sjukvården går på knäna och gör allt för att orka
hela samhället håller på att falla i bitar och snart
om inget radikalt görs så kommer det att kollapsa
men ni verkar inte bry er alls utan bara fortsätter
rasera förstöra förgöra plocka isär söndra krossa
den ilska som nu gror är jättestor och det är sunt
äntligen börjar människor vakna upp till eländet
det går inte längre att ignorera verkligheten
den är precis inpå oss och den är otäck och
mycket skrämmande för alla hederliga ärliga
snälla fogliga laglydiga skötsamma ordentliga
det finns inte längre något skydd eller säkerhet
landet Sverige är i fritt fall och det är ni politiker
som står ansvariga, vem ska man annars skylla på?






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-10 11:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
Lägger ut på Twitter.
2018-12-11

    Runsaasti täytettä
Globalistpartierna bygger upp enorma spänningar i detta land när de går direkt på kollisionskurs mot folkmajoriteten vad gäller invandrings-och migrationspolitik.
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP