Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frikänd

Jag var inte längre hans.
Och han skulle aldrig få
vara min igen.

Jag var inte längre någons.

Inte ens min egen.




Fri vers av Assia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP